perjantai 16. maaliskuuta 2018

Tuoleja testissä ja projektorin asennuksen miettimistä

 Kalusteasioita mietitään vielä kuumeisesti. Tuoleja on ollut testissä useita eri malleja. Tällä viikolla saimme vielä viimehetken testiin saksalaisia Flöttotto-tuoleja. Tuolien muotoilu tukee aktiivista istuma-asentoa ja oikeanpuoleisessa kuvassa olevassa mustassa tuolissa on istuinosan alla kumityynyin toteutettu mekanismi, joka sallii pienen keinuntaliikkeen eri suuntiin.

Ensimmäiset kokemukset  ovat olleet positiivia. Tuolit ovat hyviä istua ja yhtenäinen tasainen pinta vaikuttaa myös helpolta puhdistaa.

Ohuesta muotoilusta huolimatta istuinosa on erittäin kestävä. Selkänojan päällä kestää aikuisen seisoa koko painollaan ihan huoletta.
Interaktiivisten projektoreiden kanssa on myös riittänyt värkkäämistä. Ensimmäisen koeasennuksen yhteydessä huomattiin, että suunniteltu kiinnitystapa ei ollut toimiva. Sen jälkeen asennustapaa vaihdettiin ja telineeksi valikoitui oikealla näkyvä seinäkiinnitteinen malli.

Myös sormikosketuksen tunnistavan yksikön kiinnitystä tutkittiin tänään. Se näyttää onnistuvan melko helposti suoraan kuvassa näkyvän liukutaulukalusteen yläosassa olevaan listaan.

Ei kommentteja: